Voeding, Supplementen & Zelftests tot 20% korting

Pick een voordeeltje mee!

Informatieavond Hormonen in Balans

Wauw wat een opkomst! Ruim 350 vrouwen hebben hun interesse getoond in deze informatieavond. Echt leuk om te zien en om daar onderdeel van te mogen zijn! Speciaal hiervoor is er een 10% kortingscode aangemaakt, die geldig is voor de drie programma’s DarmFit, FoodFit en GlucoseFit Plan. Code = lifestylefirst10 en kan je bij het afrekenen invullen. Geldig t/m 31-12-2024

Kortingscodes

Samenwerkingspartners

Tijdens mijn 12+ jaar ervaring in de branche van natuurlijke voeding, suppletie & verzorging, zijn er veel leuke en goede samenwerkingen ontstaan. Er is inmiddels een hele lijst aan favoriete leveranciers en producten, die ik graag met je deel!

Supplementen


Gezond en gelukkig oud worden is bijna topsport geworden in deze moderne, onnatuurlijke maatschappij. Vanuit de praktijk zie je dat bijna iedereen tekorten heeft aan magnesium, vitamine D3 (zeker in de winter), vitamine K2, jodium, selenium en omega 3. Deze meest voorkomende tekorten hangen samen met het feit dat veel voedingspatronen eenzijdig zijn en bovendien vaak bewerkt voedsel bevatten. Verder is er ook een verband tussen tekorten en leeftijd, chronische ziekten, stress en leefstijl. Daarom is een basissuppletie voor velen geen overbodige luxe.

Vitaily Multi-vitamine Dagzakjes | Vegan

Als OERsterk Coach werk ik veel met Vitaily; van de oprichter van het OERsterk platform met inmiddels ruim 350+ coaches. Hij heeft dit handige dagzakje samengesteld waarin alle benodigde vitaminen en mineralen zitten. Maar je bent natuurlijk vrij om voor andere merken te kiezen.

Persoonlijk vind ik het erg handig, 1 zakje per dag bij een maaltijd en een paar slokken water… Wanneer je nu wel of niet hoofdzakelijk plantaardige voeding gebruikt, zoals vegetariërs en veganisten, is het raadzaam een combinatie van aanvullende, kwalitatief hoogwaardige en goed opneembare voedingsstoffen in de juiste dosering te gebruiken. Wat zit er in? Omega-3, Vitamine A, D3, E, K2, B6, B12 en magnesium, jodium, selenium, zink, taurine en L-glycine.  Al 5000+ mensen zijn aan de Vitaily, klik op de button voor alle informatie.

VITAILY | Ga hier naar de site en gebruik bij het afrekenen de code: LifestyleFirst om € 7,50 euro korting te krijgen op een maand- of kwartaaldoos. Geldt niet i.c.m. een jaarabonnement.

Vitaily: alle hoogwaardige stoffen bij elkaar in één zakje. Magnesium, zink, jodium, selenium en vitamine B12 verdeeld over 2 tabletten. En de optimale concentratie vitamine D3, K2 en omega 3 in 2 softgels.

Care by Nature | WHC zuivere & krachtige Omega-3 supplementen

Care by Nature is een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige gezondheidssupplementen aanbiedt, met een bijzondere focus op allerlei omega-3 producten via hun merk WHC.

Een van hun belangrijkste producten is UnoCardio 1000, een hoog geconcentreerd omega-3 supplement. Elke softgel bevat 1200 mg omega-3, waaronder 675 mg EPA en 460 mg DHA, samen met 1000 IU vitamine D3.  UnoCardio 1000 is opmerkelijk vanwege de hoge zuiverheid en biologische beschikbaarheid, aangezien het de natuurlijke triglyceridevorm van omega-3 gebruikt, die gemakkelijker door het lichaam wordt opgenomen in vergelijking met de ethylester-vorm die in sommige andere supplementen wordt gebruikt​. Er zijn ook supplementen voor vegan’s en kinderen.

Care by Nature biedt ook een Omega-3 Indextest aan, waarmee de niveaus van 26 verschillende vetzuren in je cellen gemeten kunnen worden, om zo inzicht te krijgen in je omega-3 status en het algehele vetzuurprofiel. Deze test is vooral nuttig wanneer je niet genoeg vette vis consumeert of je zorgen maakt over je omega-3 inname​.

CARE BY NATURE | Ga hier naar de site en gebruik de code: lifestylefirst10 bij afrekenen om 10% korting te krijgen op alles!

WHC-UnoCardio1000
WHC-Omega3index_Compleet

Welke supplementen zijn nog meer goed?

Er zit veel verschil in kwaliteit tussen verschillende merken. Vaak is het zo dat goedkope supplementen van mindere kwaliteit zijn. Ze bevatten onnodige (vul)stoffen die een belasting voor je lichaam zijn, hebben veelal de synthetische vorm (slecht opneembaar = dure poep!), zijn vaak niet in de actieve vorm waardoor er stapeling van het mineraal of vitamine ontstaat en als laatste zie ik regelmatig dat de doseringen te laag zijn.

Daarom kies ik zelf liever voor supplementen die op basis van de meest actuele wetenschappelijke onderzoeken zijn ontwikkelt, van hoge kwaliteit in de prijsklasse gemiddeld-hoog. Voorbeelden van goede merken zijn, in willekeurige volgorde:

Logic of Nature / 7M | Ga hier naar de site en gebruik de code: NUTRI-914868 om 20% korting te krijgen op alles!

Vitals | Ga hier naar de site en gebruik de code: lifestylefirst bij afrekenen om 15% korting te krijgen op alles!

Vitakruid | Ga hier naar de site en gebruik de code: LifestyleFirst10 bij afrekenen om 10% korting te krijgen op alles!

Energetica Natura / Biotics | Maak hier een account aan en gebruik de code: W0227761 om 10% korting te krijgen op alles!

WholeFiber | Ga hier naar de site en gebruik de code: LifestyleFirst om 6% korting te krijgen!

Mattisson | Ga hier naar de site en gebruik de code: LIFESTYLEFIRST10 om 10% korting te krijgen op alles!

Natuurwinkels

Puur Mieke | Ga hier naar de site en gebruik de code: lifestylefirst5 om 5% korting te krijgen op alles!

Puur Mieke is dé webshop voor gezonde voeding en lifestyle. Je vindt daar meer dan 2000 pure producten, waaronder voeding, supplementen, verzorgingsproducten, gebruiksartikelen en boeken.

aHealthylife | Ga hier naar de site voor mooie producten, helaas geen specifieke korting!

iHerb | Ga hier naar de site en gebruik de code: IHR8407 om 5% korting te krijgen op alles! Het merk Swanson is zeer uitgebreid en een mooi betaalbaar alternatief voor de duurdere supps.

Labtests

Mijn Labtest | Ga hier naar de site en gebruik bij afrekenen de code: AnitaRoelink-10% om 10% korting te ontvangen op alles!

Medivere | Ga hier naar de site en gebruik de code: First05 om 5% korting te krijgen op alles!

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met de Privacy Policy Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist