Geen producten in de winkelwagen.

Consult

Als OERsterk Coach en Lifestyle Professional werk ik volgens een speciale methodiek van 4 stappen. Voor het consult ontvang je een digitale vragenlijst die je kan invullen. Deze lijst plus eventuele andere onderzoekuitslagen ontvang ik graag voor het eerste consult / intake retour, zodat ik me goed kan voorbereiden op ons eerste gesprek. Dan gaan we van start, dit kan zowel online als bij mij in de praktijk.

1. Intake Gesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we allereerst jouw situatie en doelen in kaart en bekijken we of er aanvullende testen nodig zijn, zoals: bloed, speeksel, urine of ontlasting. Deze kan ik voor je aanvragen en kan je thuis doen of bij een laboratorium (bloedafname) in jouw buurt. Deze testen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wanneer je voor een consult bij mij in de praktijk kiest, dan kan je ook een lichaamssamenstellingsmeting krijgen. Alleen als je graag wil en mag met je kleding aan. Dit gaat via een body composition analyzer / weegschaal die je BMI, gewicht, spiermassa, vochthuishouding, hoeveel energie je in rust verbruikt (BMR) en vetpercentage meet. Meten is weten en dit zit bij de prijs inbegrepen!

2. Uitleg verstoorde werkingsmechanismen

Op basis van alle informatie die we hebben verzameld, ga ik je uitleggen welk werkingsmechanisme ik denk dat verstoord is: dit kan 1 of meerdere mechanismen zijn. De oorzaak van de oorzaak die jouw symptomen verklaren. Ik gebruik hierbij afbeeldingen, zodat je precies begrijpt wat er gaande is. Kennis en begrip geven helderheid en rust. Dit is al de eerste stap op weg naar je beter voelen!

3. Praktisch Advies & Plan van Aanpak

Samen stellen we jouw persoonlijke plan op. Je hoeft niet je leven om te gooien, we kijken puur naar wat voor jou haalbaar is. Via de mail krijg je dan spoedig een heel uitgewerkt praktisch advies van mij, met de stappen en aandachtspunten voor (orthomoleculaire) voeding, beweging, ontspanning, nachtrust, toxines, relaties, mindset en zingeving. Uiteindelijk dus een veelomvattend document, inclusief praktische tips/links naar eventuele producten (zoals supplementen) en deep learning (achtergrondinformatie).

4. Inplannen Vervolg

Het implementeren van nieuwe stappen en gewoontes kost tijd. Je symptomen zijn over een aantal jaren opgebouwd en zijn dus niet over één nacht ijs verdwenen. Tijdens dit eerste consult plannen we dan ook gelijk een volgende afspraak voor ca. 6-8 weken later. We bespreken dan je vorderingen, knelpunten, eventuele testuitslagen en mag je al je vragen op me afvuren. Zie dit ook als een stok achter de deur 😉

Bij het tweede consult bepalen we welke volgende stappen je kan gaan zetten. Hoeveel consulten er nodig zijn hangt uiteindelijk helemaal af van jouw persoonlijke situatie.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met de Privacy Policy Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist