Geen producten in de winkelwagen.

DarmFit Plan

Start je eigen bacteriële revolutie en verbeter je gezondheid en energie in slechts 11 weken

Na vele jaren kennis op doen (in vele vormen) over voeding, leefstijl en darmgezondheid, begon ik steeds meer in te zien dat Hippocrates wel eens heel erg gelijk kon hebben. Hij riep het al 3000 jaar geleden:

All diseases start in the gut!

Met name het microbioom in relatie tot onze gezondheid is nog een jonge wetenschap en er komen voortdurend nieuwe inzichten bij die ‘mind blowing’ zijn. Ze bewijzen keer op keer dat hoe eerder we onze darmen en microbioom de persoonlijke aandacht geven die het nodig heeft, hoe beter we af zijn.

Gezonde darmbacteriën beschermen je tegen van alles, van diabetes tot depressie. Maar hoe snel kun jij een verschil maken?

Deze kennis en inzichten wil ik graag met jou delen, zodat jij stappen kunt zetten om gezonder en gelukkiger te gaan leven. In dit programma wil ik je breder / anders naar voeding laten kijken. Wat kun je beter meer of minder eten, en waarom? Aangezien je iedere dag eet en drinkt, kun je jouw gezondheid enorm versterken als je de juiste voedingskeuzes maakt. Maar dit is nog maar het begin, we gaan namelijk je hele darmstelsel in 5 stappen verbeteren.

  • Blijf slank of behoud je gewicht
  • Verbeter je stemming
  • Vermijd allergieën
  • Word energiek
  • Voorkom of reduceer chronische ziektes

Ik wens je heel veel succes tijdens deze reis, maar bovenal, laat het je ook de kracht geven om voor eens en altijd af te rekenen met je vervelende klachten of serieuze aandoening die jou belemmeren om voluit te leven. Van overleven naar optimaal leven met energie in je lijf en rust in je hoofd. Je bent het méér dan waard!

Met lieve groet,

Anita

Modules

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met de Privacy Policy Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist