Geen producten in de winkelwagen.

Hallo *|FNAME|* *|LNAME|*,

Wat fantastisch dat je erbij bent, de aanmelding is gelukt! Mijn naam is Anita Roelink en ik ben de oprichtster van LifestyleFirst. Ik wil er alles aan doen om je een stap verder te helpen op jouw weg naar meer gezondheid en vitaliteit. Ongeacht waar je nu staat.

Dit is wat je van mij mag verwachten:

Ik publiceer zo nu en dan nieuwe informatie rondom gezondheid die binnen het OERsterk-programma past. Dit kan een nieuw artikel zijn maar ook een video, recept, nieuw product, kortingscodes of interessante aanbiedingen. 

Laten we contact houden!

Heb je vragen over je gezondheid of die van een ander, dan zijn die niet 1-2-3 te beantwoorden, omdat hiervoor vaak een holistische benadering is vereist. Daarvoor verwijs ik je graag door naar een gratis intake gesprek (zie homepage). Voor algemene vragen, schroom niet!

Laten we vooral ook contact maken via Facebook, Instagram en Linkedin. Dit is naast email updates dé manier om met elkaar te communiceren. Ook hier plaats ik waardevolle, actuele informatie en inspiratie. Het zou jammer zijn als je dit zou missen.

Klik hier en like mijn pagina op Facebook
Klik hier en volg me op Instagram
Klik hier en wordt onderdeel van mijn netwerk op Linkedin

Tot snel!

Met hartelijke groet,

Anita Roelink

www.lifestyelfirst.nl

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist