Geen producten in de winkelwagen.

De vijf hoofdelementen van de LifestyleFirst-Methode

“Leefstijl is de kunst van het leven met balans en bewustzijn, de sleutel tot een leven vol vitaliteit en vreugde.”

~ Dr. Rangan Chatterjee ~

De kracht van een integrale aanpak

De LifestyleFirst-Methode is niet zomaar een werkwijze, het is een levenswijze! Deze unieke methode combineert praktijkervaring en heel veel wijsheid uit de leefstijlgeneeskunde, voedingsleer en darmgezondheid.

De LifestyleFirst-Methode is gebaseerd op vijf hoofdelementen, waaronder Mindset, Ontspanning (Rust & Herstel), Voeding, Beweging en Detox. Elk hoofdelement is belangrijk; als er één uit balans is, zal je hele systeem daaronder lijden. Er is geen snelle oplossing voor een gezonde leefstijl. Het begint bij kleine keuzes die uitgroeien tot een complete transformatie.

Klik op de hoofdelementen voor meer informatie

Klik op de hoofdelementen voor meer informatie

“Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

~ Albert Einstein ~

Zorg eerst goed voor jezelf. Klaar voor een frisse start?

Advies & Programma’s

Wil je aan dit avontuur beginnen? Dan ben ik er om jou te helpen. Mijn website staat vol met waardevolle artikelen en is nog steeds groeiende! Voor diepgaande begeleiding biedt ik 1-op-1 consulten aan en diverse leefstijlprogramma’s. Alle begeleiding en programma’s zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en bevatten alle vijf hoofdelementen uit de LifestyleFirst-Methode.

Advies & Coaching

1:1 Consult Leeftijl, Voeding of Darmtherapie

Heb je (extra) hulp, advies of begeleiding nodig bij je leefstijl, voeding en/of darmklachten in Goes of online? Laat je begeleiden door Anita, ze is een gecertificeerd Darmtherapeut, Integraal Leefstijl Coach en Voedingsdeskundige. Ze helpt je graag verder!

DarmFit Plan

DarmFit Plan

Ontdek wat jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing is voor een gezonde buik en minder maag-, darm-, huid, longklachten en méér! “All dis-ease starts in the gut”. Een microbioom-thuis-test is een simpele test die een schat aan informatie oplevert.

FoodFit Plan

FoodFit Plan

Wat voor de één gezond is, is voor de ander weer minder goed. Dit programma is heel geschikt wanneer je gezonder wilt eten en afvallen, inclusief een suppletie- en leefstijladvies. Extra labtesten zijn mogelijk. Ontdek welke voeding het beste bij jou past!

GlucoseFit Plan

GlucoseFit Plan

Glucose als brandstof voor je lijf moet je fit & energiek maken en niet ziek! Met dit plan leer je hoe je kan eten en drinken, met het behoud van o.a. een stabiele bloedsuikerspiegel. Zowel preventief als bij metabool syndroom en (pré)diabetes in te zetten.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met de Privacy Policy Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist