Geen producten in de winkelwagen.

Mindset

MINDSET

“Genezing vindt niet plaats door te veranderen wat we doen, maar door te veranderen wie we zijn

Onze psychologie (geestelijke gezondheid) heeft een gigantische impact op onze fysiologie (lichamelijke gezondheid) en vice versa (mind-over-body-connectie).

Onze manier van denken bestaat uit wie we ZIJN: de overtuigingen die we hebben over onszelf en de wereld om ons heen, de emoties die we ervaren, de gevoelens die we voelen en de gedachten die we uitzenden, veroorzaken allemaal ‘gemak’ of ‘ongemak’ binnen het lichaam. Simpel gezegd: wie we ZIJN, heeft de meeste invloed op onze gezondheid.

Genezing vindt dan niet plaats door te veranderen wat we doen; in plaats daarvan vindt genezing plaats wanneer we veranderen wie we ZIJN. We kunnen alle “juiste” dingen doen – sporten, gezond eten, minder schermtijd etc. – maar als wie we ZIJN zich gestrest, overweldigd, etc. voelt, zal genezing erg moeilijk zijn.

“Onze manier van denken is misschien wel de grootste obstakel en saboteur in iemands vermogen om te genezen en een optimale gezondheid te bereiken.”

Hoe je gedachten je lichaam beïnvloeden

ENERGIE & FREQUENTIE

Alles in het universum bestaat uit energie (quantumfysica). Onze gedachten bestaan ​​uit energie. De wetenschap laat zien dat het universum voortdurend reageert op onze energie, vibratie en frequentie, die allemaal onze staat van ZIJN vormen. Positieve emoties zoals vreugde, dankbaarheid, liefde en gemak zorgen ervoor dat we op een hogere frequentie trillen, terwijl emoties zoals angst, woede en schaamte ervoor zorgen dat we op een lagere frequentie trillen.

De Wet van Aantrekkingskracht

De Wet van Aantrekkingskracht (pseudowetenschap) stelt dat het universum reageert door je meer te geven van wat je uitstraalt, wat betekent dat het universum jouw energie zal evenaren. Als je je bijvoorbeeld echt verslagen en somber voelt, tril je op een lagere frequentie en zul je een gelijkwaardige realiteit of meer van hetzelfde aantrekken. Leessuggestie: Think and Grow Rich (1937) van Napoleon Hill, The Power of Positive Thinking (1952) van Norman Vincent Peale en You Can Heal Your Life (1984) van Louise Hay. Of kijk The Secret via Netflix.

SCHAAMTE & ZELFKRITIEK

Je kunt niet iets positiefs en nieuws creëren vanuit een plaats van negativiteit en ellende. Dit verklaart waarom we een lichaam dat we haten niet kunnen genezen, hoe gezond we ook eten of hoeveel supplementen we ook nemen. Vanuit een negatieve positie, bijvoorbeeld als we ons schamen voor wie we zijn of door zelfkritiek, gaan we niet onze gezondheids- of welzijnsdoelen bereiken, want we zullen niet voldoende motivatie vinden om beter voor onszelf te zorgen.

ZENUWSTELSEL

Onze mentaliteit beïnvloedt ons zenuwstelsel, dat elk systeem in het lichaam controleert: het immuunsysteem, het endocriene systeem, het cardiovasculaire systeem, het spijsverteringsstelsel, het lymfestelsel, het voortplantingssysteem, het limbisch systeem, enz. Kortom, de manier waarop we denken en voelen heeft een directe impact op elk systeem in het lichaam. Onze cellen luisteren.

“Als je een nieuw resultaat wilt, zul je de gewoonte om jezelf te zijn moeten doorbreken en een nieuwe zelf moeten uitvinden.”

~ Joe Dispenza ~

“95% van onze beslissingen, gedachten, overtuigingen en acties zijn onbewust, wat betekent dat het deel van onze geest waarvan we ons niet bewust zijn, ons gedrag dicteert. De enige manier om ons gedrag te veranderen is dus door ons bewust te worden van ons onderbewustzijn.”

Verander jouw mindset

De wetenschap heeft bewezen dat de snelste manier om het lichaam te veranderen, het veranderen van de geest is. Als we een nieuwe realiteit en een nieuw leven willen creëren, moeten we de gedachten, emoties en gedragingen waarmee we hebben geleefd onderzoeken en veranderen.

Als wie we ZIJN iemand is die niet gezond is, dan zal het niet goed met ons gaan, ongeacht wat we DOEN.

Dit verklaart waarom, als het om genezing gaat, jouw ZIJN belangrijker is dan wat je DOET. Wie we zijn is de oorzaak van een bepaalde uitkomst en als we veranderen wie we ZIJN, geneest ons lichaam door het voorbeeld te volgen.

Als we onze mentaliteit en onbewuste programmering negeren, zullen we onze hele leven vechten tegen ons eigen ‘besturingssysteem’. Het bereiken van een optimale gezondheid vereist dat we ons bewust worden van de gedachten en overtuigingen die ons gedrag aansturen en op dezelfde manier het gedrag en de programmering (de geest) veranderen die ons naar de uitkomst leiden.

Zoveel mensen streven naar een nieuw dieet, een nieuwe manier van eten (keto, paleo, veganistisch, etc.) of een nieuw trainingsprogramma, in de overtuiging dat dit alleen hun problemen zal oplossen. Dat zal niet gebeuren. Nogmaals, de enige manier om een ​​andere uitkomst te krijgen is door de automatische en onbewuste programmering te veranderen die dit VEROORZAAKT.

Als we onze gedachten veranderen, veranderen we ons leven!

Mindset

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met de Privacy Policy Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist