Geen producten in de winkelwagen.

V O O R S T E L R O N D J E

Wie is Anita Roelink? Ik kan me heel goed voorstellen dat je eerst graag wilt weten met wie je te maken krijgt wanneer je bij LifestyleFirst aanklopt. Je leest het allemaal hier.

LIEVE GROET,

Anita

V O O R S T E L R O N D J E

Wie is Anita Roelink? Ik kan me heel goed voorstellen dat je eerst graag wilt weten met wie je te maken krijgt wanneer je bij LifestyleFirst aanklopt. Je leest het allemaal hier. 

Lieve groet,

Anita

Hoi! Mijn naam is dus Anita Roelink, ik woon in Zoetermeer samen met m’n man, twee dochters en een hond.

Ik observeer en onderzoek graag én ik ben (stront) eigenwijs, nieuwsgierig en idealistisch van aard. Ik hou onder andere van experimenteren in de keuken, puur eten, natuur met mooie vergezichten. Ik word blij van gemotiveerde mensen die willen veranderen en ondernemers die durven en doen, wandelen met m’n hond, zeilen (op en aan het water recreëren) en ben gek op medische programma’s en programma’s waarin het roer omgaat of dromen worden nagejaagd. Verder vind ik het heerlijk om dagelijks podcasts te luisteren en te lezen over de nieuwste ontwikkelingen binnen voeding, leefstijl en gezondheid in het algemeen.

Werkwijze

Het gaat om je denk-, ontspan-, slaap-, eet-, beweegpatroon, passie / zingeving en je omgeving. Als één of meer van deze gebieden te lang uit balans zijn (ze beïnvloeden elkaar onderling heel sterk), gaat je lichaam signalen geven. Je lijf begint met fluisteren. Negeer je dit, dan gaat het schreeuwen.

Mijn eigen ervaring liet me inzien dat gezondheid meer is dan alleen niet ziek zijn en dat het iets is waar je je hele leven aan werkt. Daarom bekijk ik m’n cliënten holistisch en niet alleen als die ene klacht. Als een Sherlock Holmes ga ik jouw hulpvraag uitdiepen en gaan we de werkelijke oorzaak achterhalen die je uit balans brengt (verstoring homeostase). De oorzaak achter de oorzaak!

Vrijheid = Blijheid

Velen denken dat het om een streng voedings- of beweegplan gaat, waarbij nog maar weinig mag en kan. Dit is dus NIET zo, vrijheid is belangrijk! Er is ruimte voor afwijken; dit houdt het leven leuk en dan blijf je flexibel (flexibiliteit zegt heel veel over je gezondheid). Het gaat om het grote plaatje waarin je al veel structureel anders doet. Je zal zien dat door verschuivingen in het ene patroon (bijv. beter slapen) je opeens minder moeite hebt met zaken in het andere patroon (bijv. meer bewegen).

Minder eten, Meer bewegen?

Als het zo simpel was, dan zou niet ruim de helft van Nederland met overgewicht kampen. Gewichtsverlies ontstaat dan ook niet door strenge caloriebeperking, of bepaalde essentiële nutriënten eruit te halen zoals koolhydraten en vetten (de meeste diëten!), of jezelf af te matten door harder te trainen in de sportschool.

Wat is het dan wel? Het is een prettige bijkomstigheid van je verbeterde, algehele leefstijl met voeding zoals het door de natuur bedacht is. Hierdoor krijg je een betere balans in je hormonen en microbioom waardoor afvallen en op een mooi, duurzaam gewicht blijven wel lukt. Life changing!

Voeding & Leefstijl als middel

Als leefstijl coach wil ik niets liever dan jou verder helpen bij het optimaliseren van je leefstijl. Door je allereerst goed te informeren (evidence based) over de verstoring(en) in je lijf, laat ik je op een hele toegankelijke wijze zien wat voor jou gezonde keuzes en/of alternatieven kunnen zijn. Vaak zijn er meerdere wegen en komt het aan op kiezen en kleine stapjes zetten. Samen kijken we naar wat bij jou past. Ik doe geen diagnoses, dat laat ik aan je arts of specialist over. Wat ik wel doe is voeding en leefstijl inzetten als middel om jouw doel te behalen.

Én dat doe ik met een hele mooie drijfveer!

Want ik heb zelf ervaren wat het effect is van gezonde voeding & leefstijl en dat wens ik ook voor jou. Een gezond(er) lijf met meer energie, meer weerbaarheid en meer plezier in het leven!

Zie de volgende blogs voor meer over mij en/of OERsterk

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met de Privacy Policy Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist