Geen producten in je winkelmand.

Er zijn van die momenten dat je gewoon niet zonder kan.

Kies de supplementen die bij jou passen,
of vraag om hulp!

Gezond en gelukkig oud worden is topsport geworden in deze moderne, onnatuurlijke maatschappij

Vanuit de praktijk zie je dat bijna iedereen tekorten heeft aan magnesium, vitamine D3 (zeker in de winter), vitamine K2, jodium, selenium en omega 3. Deze meest voorkomende tekorten hangen samen met het feit dat veel voedingspatronen eenzijdig zijn en bovendien vaak bewerkt voedsel bevatten. Verder is er ook een verband tussen tekorten en leeftijd, chronische ziekten, stress en leefstijl. Daarom is een basissuppletie voor velen geen overbodige luxe. Helemaal nu we te dealen hebben met het Covid-19 virus.

Als OERsterk Coach werk ik veel met Vitaily van Richard de Leth; oprichter van het OERsterk platform met inmiddels ruim 350+ coaches. Hij heeft dit handige dagzakje samengesteld waarin alle benodigde vitaminen en mineralen zitten. Maar je bent natuurlijk vrij om voor andere merken te kiezen.

Vitaily Basis

Vitaily Basis

Hoogwaardige stoffen bij elkaar. Magnesium, zink, jodium en selenium verdeeld over 2 tabletten. En de optimale concentratie vitamine A, E, D3 en K2, omega 3 in 1 softgel.

In de vorm van 1 dagzakje met 2 tabletten en 1 softgel die je in één keer kunt innemen, dus 1x daags 1 dagzakje.

Vitaily Vegan

Wanneer je hoofdzakelijk plantaardige voeding gebruikt, zoals vegetariërs en veganisten, is het raadzaam een andere combinatie van aanvullende voedingsstoffen te gebruiken. Vitaily Vegan bestaat uit hetzelfde als de basis, maar dan met algenolie i.p.v. visolie en er zit vitamine B12 bij. Deze variant is een zinvolle aanvulling op een vegan lifestyle.

VITAILY | Gebruik de code: LifestyleFirst om € 7,50 euro korting te krijgen op een maand- of kwartaaldoos. Geldt niet i.c.m. een jaarabonnement.

Welke supplementen zijn nog meer goed?

Er zit veel verschil in kwaliteit tussen verschillende merken. Vaak is het zo dat goedkope supplementen van mindere kwaliteit zijn. Ze bevatten onnodige (vul)stoffen die een belasting voor je lichaam zijn, hebben veelal de synthetische vorm (slecht opneembaar = dure poep!), zijn vaak niet in de actieve vorm waardoor er stapeling van het mineraal of vitamine ontstaat en als laatste zie ik regelmatig dat de doseringen te laag zijn.

Daarom kies ik zelf liever voor supplementen die op basis van de meest actuele wetenschappelijke onderzoeken zijn ontwikkelt, van hoge kwaliteit in de prijsklasse gemiddeld-hoog. Voorbeelden van goede merken zijn, in willekeurige volgorde:

 • Vitakruid
 • Care by Nature (omega-3 visvetzuren)
 • Pharma Nord
 • Nutriphyt
 • Metagenics
 • Orthica
 • Vitals
 • Bonusan
 • Solgar
 • Pileje
 • Biotics / Energetica Natura

BONUSAN | Geef hier je voor- en achternaam + emailadres aan me door en ik nodig je uit met een speciale Bonusan-link waarmee je 10% korting kan krijgen op alles! Je hebt dan een eigen Bonusan account waarin ik eventueel bepaalde supplementen voor je kan klaarzetten. 

VITAKRUID | Ga hier naar de site en gebruik de code: LifestyleFirst10 bij afrekenen om 10% korting te krijgen op alles!

VITALS | Ga hier naar de site en gebruik de code: lifestylefirst15 bij afrekenen om 15% korting te krijgen op alles!

ENERGETICA NATURA / BIOTICS | Maak hier een account aan en gebruik de adviescode: W0227761 om 10% korting te krijgen op alles! Log even uit en weer in, anders kan de korting niet goed gaan. Bestel de gewenste artikelen en check even of de korting is toegepast. Succes!

WHC, de zuiverste & krachtigste
omega-3

Doe de omega-3-index-test, vraag om hulp!

Populaire producten:

CARE BY NATURE | Ga hier naar de site en gebruik bij afrekenen de code: Lifestylefirstvoordeel om 20% korting te krijgen op alles! 

WHC UnoCardio 1000 – Krachtige Omega-3

60 softgels – Hoogste dosis van 1200 mg pure omega-3 per softgel in best opneembare triglyceride vorm met 1000 IE zonnevitamine D3 en natuurlijk sinaasappelaroma.

WHC Omega-3 vetzuren Index Test – COMPLEET

Uitgebreide, wetenschappelijke testkit. De status van de 26 belangrijkste vetzuren in de celwand van de rode bloedcel besproken in een uitgebreid rapport met verbetertips.

WHC UnoCardio Algenolie Omega-3

30 VEGAN softgels – Een ongeëvenaarde 800 mg omega-3 EPA & DHA uit algenolie in een vegan softgel. Speciaal voor veganisten die omega-3 in hun voeding missen.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist