Behandelplan bij Darmtest

45,00195,00

Weet je niet precies welke (darm)zelftest je moet kiezen? Dan is dit voor jou! Je ontvangt een uitgebreide gezondheidsanalyse (vragenlijst) en daaruit volgt een advies voor de juiste zelftest(en), zoals een ontlasting-, urine-, speeksel- of bloedtest. De uitslag van het lab (testresultaten) is vaak lastig te begrijpen en al helemaal wat je vervolgens moet doen om je gezondheid te verbeteren. Daarom ontvang je hierbij ook een persoonlijk leefstijl-herstelplan dat in een (online)consult met je besproken zal worden.

Artikelnummer: LF_100 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Werk gericht aan je klachten door de oorzaak te behandelen en niet slechts de symptomen.

Van allerlei (onbegrepen) maag-darm-leverklachten tot hormonaal uit balans door verschillende oorzaken. Krijg er grip op door het eerst te onderzoeken met een zelftest in combinatie met een persoonlijk behandel-/leefstijlplan!

Een paar voorbeelden:

  • Heb jij ook van alles geprobeerd om je darmen tot rust te krijgen? En toch heb je na het eten nog steeds een opgeblazen bolle buik, winderigheid, vlijmscherpe steken in je darmen of een slechte stoelgang zoals diarree en obstipatie?
  • Of nog vervelender, je bent voor je vage klachten van het kastje naar de muur gestuurd en is er je verteld dat je PDS/IBS hebt en er mee moet leren leven?
  • Je immuunsysteem laat veel te wensen over, zoals longklachten, pijnlijke gewrichten, allergieën, eczeem, snel infecties of overgevoeligheidsreacties op voeding en andere stoffen van buitenaf?
  • Al met al kamp je nog steeds met een laag energieniveau, stemmingswisselingen en een slechte huid terwijl je wel gezond eet en op tijd naar bed gaat?!
  • Klachten na antibiotica?
  • Stinkende ontlasting met veel gassen en onverteerde etensresten?
  • Massieve ontlasting en veel gassen bij de stoelgang?
  • Schuim in de ontlasting of een vettige, drijvende ontlasting?
  • Een vol gevoel in de maag of darmen, alsof het eten ‘blijft hangen’?
  • Je hebt overgewicht en wilt dolgraag afvallen, maar inmiddels word je helemaal wars van alle tegenstrijdige berichten over voeding: diëten die een slank lijf beloven en niet werken, iedereen weet het beter en alles lijkt wetenschappelijk bewezen?

Hoe meer je probeert, leest of hoort, hoe groter de verwarring en hoe minder je begint te geloven…

Zo hoeft het niet zijn, start met een zelftest!

De zelftesten van Medivere of MyMicroZoo zijn eigenlijk heel uitgebreide, persoonlijke leefstijltesten.
De ontlastingtesten, bloed-, urine- of speekseltesten geven een grote hoeveelheid, objectieve informatie en vertellen heel veel over de invloeden van jouw leefstijl op jouw lijf, zoals je maag, darmen, lever, immuunsysteem of hormoonhuishouding.

Met een brede kijk op het lichaam kunnen dan de oorzaken aangepakt worden. De persoonlijke behandeling met doelgerichte adviezen en tips (voeding, beweging, mindset, ontspanning, slaap en suppletie), zorgen ervoor dat jij je weer kunt herstellen.

Het fijne is ook dat we geen aannames meer hoeven te maken over waar de klachten vandaan komen. Zo kan je hulpvraag sneller opgelost worden.

In het kort: volg het 5-stappenplan:

Eerst duidelijkheid door vragenlijst

Misschien is het nog verwarrend allemaal en weet je niet welke test je moet afnemen. Heel begrijpelijk, want het zijn er véél!

Is het voor jou verstandig om gelijk een grootschalig microbioom ontlastingsonderzoek te doen, of is een enkelvoudig onderzoek ook goed, zoals een zonuline test of darmslijmvlies test. Een speeksel-, urine- of bloedtest kan ook nog een mogelijkheid zijn.

Download daarom eerst de onderstaande, uitgebreide vragenlijst/anamnese, vul deze in en Anita belt of mailt je vrijblijvend om te bespreken wat voor jou het beste is. Deze vragenlijst geeft een schat aan informatie waarbij heel veel duidelijk wordt over jouw gezondheid en leefstijl.

Je bespaart hiermee de kosten van een heel consult en ik kan de beste zelftest voor jou adviseren. Lekker efficiënt!

Vrijblijvend contactmomentje

Aan de hand van je ingevulde vragenlijst zal Anita contact met je opnemen (telefoon of mail). Je krijgt advies en te horen welke test het beste bij je past. Dit is uiteraard in gezamenlijk overleg, niets moet!

Ben je na het advies nog steeds geïnteresseerd? Ga dan door naar stap 3.

De test bestellen

Nadat jouw vragenlijst is ontvangen en geanalyseerd, krijg je te horen welke test voor jou geschikt is. Je zal een mail met link ontvangen waar je de test zelf kan kopen. LifestyleFirst zit daar niet tussen. Het zal bij een partner site zijn, zoals Medivere of MyMicroZoo.

Het bestellen, afnemen en retour sturen van de test doe je dus zelf. Ook krijg je zelf de uitslag toegestuurd. Door middel van het vermelden van een praktijkcode, die je in een eerdere email zal ontvangen, kan Anita van LifestyleFirst met je meekijken.

Zolang je de duidelijke instructies opvolgt, is dit proces heel makkelijk.
Het duurt ongeveer 10 dagen voordat de uitslag bekend is. Soms duurt het langer (3 weken).

Resultaten bespreken (intake) en behandelplan

Na ongeveer 3-4 weken, na het invullen van de vragenlijst en het uitvoeren van de zelftest, zal de intake gedaan worden. De resultaten uit de vragenlijst en de uitslag van de test is door Anita van te voren goed doorgenomen, zodat ze optimaal voorbereid de intake kan doen.
Dan is het kijken hoe de adviezen het beste in jouw leven passen. Haalbaar, meetbaar en met kleine stapjes. Veel kan je teruglezen in het behandelplan, maar aantekeningen maken en her en der een beetje bijschaven hoort er ook bij. Het leven is geen rechte weg, we maken van alles mee onderweg 😉
Voor dit consult moet je nog wel even bovenaan op de bestelknop klikken, anders kan het niet doorgaan. 

En hoe nu verder?

Het consult is een mix van heel veel informatie doornemen en ruimte voor een persoonlijk gesprek. Door voortschrijdend inzicht zullen er vragen ontstaan of er zal wat bijgestuurd moeten worden. Vaak komen we tijd tekort en dan is het fijn als er nog een keer afgesproken kan worden. Al is het maar even kort tussendoor.
Hoe vaak er nog vervolggesprekken gaan plaatsvinden is zeer persoonlijk. Hangt eigenlijk af van de complexiteit van je hulpvraag en de duur van de klachten waarmee je hebt rondgelopen. Patronen doorbreken of nieuwe gewoontes creëren kan ook lastig zijn en vraagt vaak om extra hulp (mind interventies) of coaching. Hoe dan ook, een extra consult van 30 minuten is op deze pagina zo geboekt.
Alles duidelijk? Je kan nu van start met de uitgebreide gezondheidsanalyse ofwel vragenlijst. “Hit the button”! 

Extra informatie

Type Consult

Totaal Consult ( 50+90 min.), Vervolg Consult (30 min.)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandelplan bij Darmtest” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.