Voeding & Leefstijl Coaching

45,00250,00

Ben je op zoek naar een Voeding & Leefstijl Coach in Zoetermeer of Online? Laat je dan begeleiden door Anita Roelink, ze is een gecertificeerd OERsterk Coach. Lees onderstaand in de uitgebreide beschrijving alles over deze unieke aanpak naar een betere gezondheid!

Wissen

Beschrijving

Leefstijl Coach in Zoetermeer of Online

Wat meer ontspannen, minder suiker, meer bewegen… JA, dat wéét je eigenlijk wel! Je hebt er vast over gelezen of wel eens tips voor gekregen, maar het echt dóén, dat is iets anders. Er zit veel meer achter dan je denkt en daarom lukt het vaak niet om structureel te veranderen. 

Voeding en Leefstijl Coaching helpt je hierbij! Je gaat samen met Anita Roelink aan de slag. Ze is gecertificeerd OERsterk Coach en helpt je de knelpunten in kaart te brengen. Wat houdt jou tegen om een vol en vitaal leven te leiden?

Wat doet een OERsterk Coach?

Je fit voelen heeft met meer te maken dan alleen met goede voeding en wat meer ontspannen. Als het zo makkelijk was, had je dat natuurlijk allang gedaan. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet precies hoe je het kunt aanpakken, gaat je gewicht niet verder naar beneden ondanks je vele inspanningen of ben je gewoon zwaar vermoeid…

Misschien zit de oorzaak dieper en gaat het om een verstoorde hormoon-/neurotransmitterbalans, verstoorde spijsvertering, mis je zingeving, zit je teveel, is je leven niet uitdagend genoeg, is er geen ruimte om je talenten te ontwikkelen, mis je sociale connectie, kan je nooit pauze nemen of zijn er teveel toxines in je omgeving/voeding/verzorging?

Een OERsterk coach werkt dus heel breed en tegelijkertijd heel praktisch. Aan de hand van jouw hulpvraag, een uitgebreide gezondheidsanalyse en een persoonlijk leefstijlplan gaat Anita samen met jou aan je knelpunten werken: voeding, goede nachtrust, beweging, werk, psychologische/emotionele/fysieke stress, ondermijnende overtuigingen, diepe ontspanning… Precies dat wat jij nodig hebt om je gezondheid weer op de rit te krijgen. Op zoek naar de manier die bij jou past. Jij bepaalt, niets moet!

Voor wie

OERsterk Voeding & Leefstijl Coaching is er voor mensen die binnen een paar consulten snel resultaat willen. Je gaat niet wekenlang terugkomen voor eindeloze sessies of zware gesprekken. Anita werkt praktisch en oplossingsgericht met bewezen behandelplannen om je snel en effectief weer op weg te helpen.

Echt iets voor jou als je:
 • inzicht wilt hebben in de onderliggende oorzaken die jouw gezondheid ondermijnen en wil aanpakken
 • méér energie wil hebben en af wil van vage, pijnlijke klachten en stemmingswisselingen of somberheid
 • wil gaan leven in plaats van overleven en niet meer alleen afhankelijk wil zijn van medicijnen
 • handvatten nodig hebt om gewicht te verliezen, gezonder te eten, slimmer te bewegen, echt te ontspannen of je nachtrust/slaap te verbeteren.
 • een diagnose/behandelplan van je specialist hebt gekregen en deze wilt ondersteunen met gezonder leven. Misschien ben je in afwachting van je onderzoeksresultaten of moet je onder het mes. Ook dan kan je alvast beginnen met het verbeteren van je leefstijl. Hoe fitter je het ziekenhuis ingaat, hoe minder complicaties en sneller het genezingsproces!
Je krijgt:
 • Naar keuze 1, 2 of 3 consulten van ongeveer een uur via Skype, WhatsApp, Zoom of live in Zoetermeer (wijk Oosterheem).
 • Analyse van je gezondheid. Je ontvangt hiervoor een vragenlijst die je van te voren kan invullen.
 • Inzicht in de werking (deep learning) van je lichaam en brein, om de onderliggende oorzaken van één of meer verstoorde lichaamsfuncties te begrijpen (immuunsysteem, hormonen, spijsvertering, zenuwstelsel e.d.). Sommigen hoeven dit niet allemaal te weten en hebben zoiets van: “vertel mij maar wat ik moet doen”. Ook goed natuurlijk! ;-).*
 • Inzicht in ingesleten patronen (mindset) en je omgeving, die jou tegenhouden in het veranderen van je gedrag.*
 • Een persoonlijk leefstijlplan met:
  • veel praktische adviezen, tips en ‘biohacks’ over voeding, suppletie, beweging, ontspanning en nachtrust/bioritme, afgestemd op jouw specifieke situatie;
  • mind interventie(s) en begeleiding om gedragsverandering mogelijk te maken.
 • Als extra mogelijkheid kan ik allerlei testen bij je afnemen, bijvoorbeeld om te bepalen hoe het zit met jouw vitaminen-/mineralentekorten, darmflora, voedselintoleranties, lever- en nierwerking, bloedglucose en insuline, schildklier, ontstekingsgraad e.d. Er zijn meer dan 100 verschillende tests mogelijk middels een vingerprikje, urine, speeksel en ontlasting. Veelal kan je heel gemakkelijk thuis doen en opsturen naar het lab. Ik werk hiervoor samen met diverse gecertificeerde, Nederlandse laboratoria en zijn extra kosten aan verbonden. Daarom raad ik je aan om dit zoveel mogelijk al door je huisarts te laten doen bij een medische indicatie. Meten is weten!

* Inzicht kan belangrijk zijn, het verhoogt je bewustzijn en mogelijk je intrinsieke motivatie. Tegelijkertijd kan het rust geven.

Handig om te weten

 • Afhankelijk van m’n agenda kun je doorgaans binnen 1-3 weken terecht voor je eerste consult. Na aanschaf krijg je hierover binnen een paar dagen een mail waarin we een afspraak plannen en je krijgt alvast het intake formulier met vragen over jouw welzijn.
 • Wil je je aankoop annuleren of wijzigen voordat je sessie heeft plaatsgevonden? Dat kan binnen 14 dagen na aanschaf OF tot maximaal 48 uur voor aanvang van je consult. Annulering is niet meer mogelijk vanaf 48 uur voorafgaand aan de eerste sessie.
 • Niet iedere vraag is geschikt voor coaching. Zo geef ik geen advies bij ernstige psychische klachten, eetstoornissen, kanker, hartklachten en infecties. Ik zal je dan doorverwijzen naar jouw huisarts of specialist. Heb je inmiddels een diagnose van een specialist met bijbehorend behandelplan en wil je ondersteund worden in dit hele proces met een betere leefstijl? Dat kan natuurlijk wel!
 • Twijfel je? Schaf deze coachingsessie(s) dan nog niet aan, maar neem eerst contact met me op voor overleg.

Extra informatie

Aantal Coachingsessies

1 sessie, 2 sessies, 3 sessies, Extra sessie, Korte extra sessie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voeding & Leefstijl Coaching” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.