1:1 Coaching Leefstijl, Voeding of Darmtherapie

24,9585,00

Heb je (extra) hulp, advies of begeleiding nodig bij je leefstijl, voeding en/of darmklachten in Goes of online? Laat je dan begeleiden door Anita Roelink, ze is een gecertificeerd Darmtherapeut, Integraal (OERsterk) Leefstijl Coach en Voedingsdeskundige.

Deze optie is ook geschikt als extra consult bij een DarmFit, FoodFit of GlucoseFit Plan!

Beschrijving

1-op-1 Coaching voor Voeding, Leefstijl en/of Darmtherapie

Wat meer ontspannen, minder suiker, meer bewegen… JA, dat wéét je eigenlijk wel! Je hebt er vast over gelezen of wel eens tips voor gekregen, maar het echt dóén, dat is iets anders. Er zit veel meer achter dan je denkt en daarom lukt het vaak niet om structureel te veranderen. 

Een leefstijl coach die tevens gespecialiseerd is in voeding en darmgezondheid helpt je hierbij!

Wat doet een Leefstijl Coach?

Je fit voelen heeft met meer te maken dan alleen met goede voeding en wat meer ontspannen. Het is ook geen kwestie van minder eten en meer bewegen. Als het zo makkelijk was, had je dat natuurlijk allang gedaan.

Een OERsterk coach werkt integraal (heel breed, holistisch) en tegelijkertijd heel praktisch. Aan de hand van jouw hulpvraag, een uitgebreide gezondheidsanalyse en een persoonlijk leefstijlplan ga ik samen met jou aan je knelpunten werken: voeding, goede nachtrust, beweging, psychologische/emotionele/fysieke stress, diepe ontspanning… Precies dat wat jij nodig hebt om je gezondheid weer op de rit te krijgen. Op zoek naar de manier die bij jou past. Jij bepaalt, niets moet!

Ik werk praktisch en oplossingsgericht met bewezen behandelplannen om je snel en effectief weer op weg te helpen.

Echt iets voor jou als je:
 • inzicht wilt hebben in de onderliggende oorzaken die jouw gezondheid ondermijnen en wil aanpakken
 • méér energie wil hebben en af wil van vage, pijnlijke klachten en stemmingswisselingen of somberheid
 • wil gaan leven in plaats van overleven en niet meer alleen afhankelijk wil zijn van medicijnen
 • handvatten nodig hebt om gewicht te verliezen, gezonder te eten, slimmer te bewegen, echt te ontspannen of je nachtrust/slaap te verbeteren.
 • een diagnose/behandelplan van je specialist hebt gekregen en deze wilt ondersteunen met gezonder leven. Misschien ben je in afwachting van je onderzoeksresultaten of moet je onder het mes. Ook dan kan je alvast beginnen met het verbeteren van je leefstijl. Hoe fitter je het ziekenhuis ingaat, hoe beter voor je herstelproces!
Je krijgt:
 • Naar keuze een aantal consulten via Teams of in de praktijk (Goes – wijk Goese Diep). We beginnen met een gratis oriëntatiegesprek waarin we samen kijken of er een ‘klik’ is (belangrijk dat je je op je gemak voelt) en wat er verder bij jou past / je hulpvraag)
 • Analyse van je gezondheid. Je ontvangt hiervoor een uitgebreide vragenlijst die je van te voren kan invullen.
 • Een persoonlijk, actiegericht leefstijlplan met:
  • veel praktische adviezen en tips over voeding (recepten), suppletie, beweging, ontspanning en nachtrust/bioritme, afgestemd op jouw specifieke situatie;
  • mind interventie(s) en begeleiding om gedragsverandering mogelijk te maken.
 • Als extra mogelijkheid kan ik allerlei testen bij je afnemen, bijvoorbeeld om te bepalen hoe het zit met jouw vitaminen-/mineralentekorten, darmflora, voedselintoleranties, bloedglucose, schildklier e.d. Er zijn meer dan 100 verschillende tests mogelijk middels een vingerprikje, urine, speeksel en ontlasting. Veelal kan je heel gemakkelijk thuis doen en opsturen naar het lab. Ik werk hiervoor samen met diverse gecertificeerde, Nederlandse laboratoria. Aan deze testen zijn extra kosten verbonden en daarom raad ik je aan om dit zoveel mogelijk al door je huisarts te laten doen bij een medische indicatie. Meten is weten!

Handig om te weten

 • Wil je je aankoop annuleren of wijzigen voordat je sessie heeft plaatsgevonden? Dat kan tot maximaal 48 uur voor aanvang van je consult. Annulering is daarna niet meer mogelijk zonder de kosten in rekening te brengen.
 • Niet iedere vraag is geschikt voor coaching. Zo geef ik geen advies bij ernstige psychische klachten, eetstoornissen, kanker, hartklachten en infecties. Ik zal je dan doorverwijzen naar jouw huisarts of specialist. Heb je inmiddels een diagnose van een specialist met bijbehorend behandelplan en wil je ondersteund worden in dit hele proces met een betere leefstijl? Dat kan natuurlijk wel!
 • Na aanvraag van je oriëntatiegesprek of als je direct wilt beginnen, na aanschaf van je 1-op-1 consult krijg je het intake formulier met vragen over jouw welzijn. Deze ontvang ik graag retour vóórdat we het consult hebben.
 • Afhankelijk van m’n agenda kun je doorgaans binnen 1-2 weken terecht voor je eerste consult. Kijk hieronder gelijk wanneer het schikt en reserveer alvast!
Laden...

Extra informatie

Type Consult

Consult 50 min., Consult 30 min., Consult 15 min.

Merk

LifestyleFirst

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “1:1 Coaching Leefstijl, Voeding of Darmtherapie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.