Aanbieding!

GlucoseFit Plan

Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €229,00.

Glucose als brandstof voor je lijf moet je fit & energiek maken en niet ziek! Met dit plan zorg je o.a. weer voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Verklein je risico! Zowel preventief als bij (pré)diabetes in te zetten.

Beschrijving

Bloedglucose is een essentiële bron van energie voor het lichaam en het handhaven (kennis en controle) van een stabiele bloedglucosespiegel is cruciaal voor je algehele gezondheid en levenskwaliteit. Dit voorkomt complicaties zoals diabetes, hart- en vaatziekten, andere aandoeningen aan organen, weefsels en vervelende klachten die horen bij hypo- en hyperglykemie.

Beter resultaat door je dieet af te stemmen op je glucosewaarden

In het FoodFit Plan liet ik al doorschemeren dat je voeding maatwerk is, ofwel bio-individualiteit. Bio-individualiteit is zo krachtig, omdat het zich richt op de individuele behoeften en erkent dat we allemaal zulke unieke wezens zijn. Het is een concept waarbij elk persoon specifieke voedingsbehoeften heeft, gebaseerd op zijn/haar genetica, metabolisme, omgeving, etniciteit, kwalen, geslacht en levensstijl.

Het is bijvoorbeeld bekend dat er individueel een beter resultaat behaald kan worden door:

  • een eetpatroon met meer ontstekingsremmende voeding
  • koolhydraatbeperkte voeding
  • voeding gericht op een hormonale disbalans
  • eten (koolhydraten) op bepaalde momenten van de dag
  • eten in een bepaalde volgorde (ja echt, dat kan uitmaken!)
  • eten dat rekening houdt met stresstijden / intensief sporten / te weinig slaap

Met de glucosesensor en dit hele programma kom je te weten hoe het met jouw bloedsuikerwaarden is gesteld en welke producten, maaltijdsamenstellingen en eettijden voor jou het beste werken. Daarnaast ontdek je ook hoe je lichaam reageert op een nacht slecht slapen, stress en beweging. Zo kom je erachter of jouw eetpatroon en leefstijl optimaal is voor jouw bloedsuikerwaarden. Hier op kunnen anticiperen is goud waard, want dat betekent meer rust en balans in je lichaam, minder vermoeidheid, prikkelbaarheid, cravings, een stralende huid en de (laatste) kilo’s gaan er makkelijker eraf. Kortom: zo blijf je gezond en fit!

Soms kan nog een aanvullende test wenselijk zijn, zoals je insulinewaarde die al 10-30 jaar voordat je (pré)diabetes ontwikkelt, verhoogd kan zijn. Ook de omega-3/6 ratio test, vitamine D status test (deze kan je huisarts ook doen), microbioomtest of de voedingsintolerantietest zijn heel erg interessant. Dan heb je pas het complete plaatje. Maar we kunnen eerst kijken wat jouw screening duidelijk gaat maken. Als we niet hoeven te testen, dan liever niet natuurlijk. Tenzij je portemonnee het niet erg vindt en je graag meer onder je eigen huid wilt kijken 😉 Vervolgens worden alle resultaten vertaald naar een persoonlijk plan met heel veel achtergrondinformatie, adviezen en tips.

De bloedglucose meting met sensor

Het fijne aan de bloedglucose meting met een sensor is dat je real-time glucose waarden direct op je smartphone kan aflezen en aan het einde van de twee weken zo kan doorsturen naar mijn zorgaccount. Het is een Flash Glucose Monitoring-systeem. Dat betekent dat je de sensor moet flashen of scannen om je glucosewaarde te zien. De sensor meet elke minuut de glucoseconcentratie in de interstitiële vloeistof (weefselvloeistof) van je lichaam. Zonder vingerprikken dus!

De dunne sensor is eenvoudig en pijnloos aan te brengen op je bovenarm, kan tot 14 dagen gedragen worden, is waterbestendig en kan gedragen worden tijdens het douchen, zwemmen of sporten.

Wil jij ook weer een echte baas worden over je bloedglucose? Dan is dit programma op jouw lijf geschreven!

In het kort: volg het 5-stappenplan:

Eerst duidelijkheid door vragenlijst

De uitgebreide vragenlijst geeft al een schat aan informatie over je gezondheid en leefstijl en is, net zoals de meting van je bloedglucose, nodig om je persoonlijke plan te kunnen opstellen. Je ontvangt de downloadlink direct na aanschaf van dit programma.

Bloedglucose meting met een sensor

Nadat jouw vragenlijst is ontvangen en geanalyseerd, kan alvast je bloedglucose sensor besteld worden. Door een actie bij onze leverancier is de eerste sensor gratis, vandaar de € 66 euro korting. Mocht je langer willen meten dan 2 weken, dan komt er € 65,90 voor 2 weken erbij. Als je al een bloedglucose sensor gebruikt, neem dan eerst even contact op voordat je dit programma aanschaft. Meer informatie over de meting volgt na de screening.

Voorbereiding

Terwijl ik ondertussen druk ben met het uitwerken van je persoonlijke plan, gaan we nog even wat voorbereidingen treffen zodat je optimaal dadelijk aan je GlucoseFit Plan kan beginnen. Je ontvangt dus nog wat meer informatie over hoe jij jezelf (en omgeving) het beste kan preppen. Misschien dat er nog even een contactmomentje nodig is, maar dat merk je vanzelf.

Het persoonlijke GlucoseFit Plan

Gemiddeld zijn we nu 3-4 weken verder en dan is het zover! Jouw op maat gesneden gebruiksaanwijzing voor je voeding, leefstijl en supplementen ligt klaar. Het moment waar altijd zo naar uitgekeken wordt!

Het Plan geeft je zowel een actiegericht plan van aanpak als een diepgaand inzicht met veel uitleg en achtergrondinformatie, adviezen en tips die jou verder gaan helpen met je hulpvraag (bijv. stabielere bloedglucose, gewichtsverlies, energieker worden).

Dan is het kijken hoe de adviezen het beste in jouw leven passen. Haalbaar, meetbaar en met kleine stapjes. Veel kan je teruglezen in het behandelplan, maar her en der een beetje bijschaven hoort er ook bij. Het leven is geen rechte weg, we maken van alles mee onderweg ;-).

Het plan is zo ontworpen dat je het helemaal zelf kan uitvoeren.

Voor dit traject is 4 weken uitgetrokken (vanaf ontvangst van je plan), waarbij je elke week je verzamelde vragen op me kan afvuren, het liefst per e-mail. Eventueel kan je een gratis oriëntatiegesprek van 10 minuten boeken als je niet lekker op gang komt.

En hoe nu verder?

Omdat ik met dit plan zoveel mogelijk mensen wil helpen, is dit plan zo opgezet dat iedereen het zelf kan uitvoeren. Zo blijft het ook betaalbaar. Maar het kan zijn dat er toch meer behoefte ontstaat aan 1:1-contact. Dat kan! Hiervoor zijn extra consulten te boeken, zo vaak en wanneer jij wilt!
Hoe vaak er nog vervolggesprekken nodig kunnen zijn is zeer persoonlijk. Hangt eigenlijk af van de complexiteit van je hulpvraag en de duur van je klachten waarmee je hebt rondgelopen. Patronen doorbreken of nieuwe gewoontes creëren kan best lastig zijn. Lukt het je om er prioriteit van te maken en heb je een fijne omgeving die je helpt in je nieuwe keuzes? Goed communiceren en aangeven hoe belangrijk het voor je is, doet vaak al heel veel. Hoe dan ook, een extra consult van 15 of 30 minuten is zo geboekt.
Sowieso spreek ik je graag nog een keer om te kijken hoe het met je gaat. Je zal in 4-6 weken al verlichting van je symptomen moeten ervaren en na een paar maanden zelfs meer flow in je leven met een fitter en energieker lijf!

Extra informatie

Merk

LifestyleFirst

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GlucoseFit Plan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.