Biologische kurkuma – 60 capsules

24,95

Phytholystic kurkuma is het eerste holistische kurkuma-extract dat het geheel van de kurkuma-wortel gebruikt en op een natuurlijke manier een bijzonder hoog curcuminegehalte bereikt. 40-voudige biobeschikbaarheid zonder peper – winnaar 2020!

Categorie:

Beschrijving

  • INNOVATIEF – Phytholystic kurkuma is het eerste holistische kurkuma-extract dat het geheel van de kurkuma-wortel gebruikt en op een natuurlijke manier een bijzonder hoog curcuminegehalte bereikt.
  • DETAILS – De biologische kurkuma-capsules combineren de diversiteit van meer dan 235 curcuma- plantenstoffen. Twee capsules (dagelijkse dosis) bevatten het equivalent van 23g verse kurkuma – afkomstig uit de biologische landbouw.
  • SNELLE BESCHIKBAARHEID – Het organische extract heeft een 40-voudige verhoogde biologische beschikbaarheid in vergelijking met natuurlijke kurkuma. Dit wordt op natuurlijke wijze verhoogd zonder gebruik te maken van zwarte peper (piperine).
  • GEEN TOEVOEGINGEN – Cellavent Kurkuma is een kurkuma met een volledig spectrum. Zuivere biologische curcumine – vrij van toevoegingen, smaakstoffen of hulpstoffen, piperine en gammacyclodextrine.
  • KWALITEIT – De veganistische kurkuma-capsules zijn in Duitsland samen met Oncotrition onder farmaceutische kwaliteit geproduceerd, zodat u betrouwbaar wordt voorzien van hoogwaardige kurkuma.

Kurkuma, Curcumine, Bio-curcumine-capsules, Phytholistic, Acurmin, Cellavent Healthcare, Bio-Kurkuma

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biologische kurkuma – 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.