Vitaily Multisupplement Dagzakje

Vitaily zorgt voor jou!

De supplementen van Vitaily zijn van de beste kwaliteit en 100% vegan en biologisch . Maar ze zijn vooral écht heel goed voor jou.

Veel mensen gebruiken dagelijkse meerdere soorten supplementen. Wij vinden al die losse potjes maar gedoe. Jij ook? Probeer het anders eens voor een maand, dan kan je het zelf ervaren.

Klik op onderstaande button en gebruik de code LifestyleFirst om €7,50 voordeel te krijgen op een maandpakket (voordeel is helaas niet van toepassing op een abonnement)

 

Artikelnummer: Vitaily01 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Naast een gezonde leefstijl, kan het zomaar zijn dat jouw lichaam in deze drukke tijden alsnog ondersteuning vraagt. Bijvoorbeeld bij vermoeidheid, onrust in je hoofd en/of stramme of stijve spieren. Extra voedingsstoffen kunnen je helpen.

Welke stoffen zitten er in Vitaily?

Vitaily bundelt gezond en gemak in één: alle hoogwaardige stoffen bij elkaar in één zakje. Geschikt voor vegans! Een maanddoos bevat 30 dagzakjes en een dagzakje bevat 4 supplementen, namelijk:

2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium, taurine, L-glycine, zink en vitamine B6, B12)

2 softgels (met omega 3, vitamine A, D3, E en  K2)

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon blijft de basis. Vitaily is een praktische en nuttige aanvulling om je gezondheid te ondersteunen.

Waarom zou je een multivitamine nemen?

We doen er alles aan om door middel van een optimaal voedingspatroon, vol groenten (ons advies is minimaal 500 gram per dag) en fruit, vitaal te zijn. We weten ook dat een halfuur per per dag bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid. Net als veel water drinken, ontspannen en bewust rustmomenten inbouwen. Soms kan het nodig zijn om je gezondheid extra te ondersteunen met extra vitaminen.

Waarom Vitaily?

Vitaily is een multivitamine waarmee je de zinvolle voedingsstoffen aanvult, ook als je vegetariër of vegan bent. De ingrediënten en doseringen zijn opgesteld door de experts van OERsterk. Daarbij zijn ze uitgegaan van een gezond, gevarieerd voedingspatroon met veel verse producten en groenten. Ook is er gekeken naar de beste combinatie van de verschillende voedingsstoffen zodat de opname optimaal is.

Vitaily is ook nog eens goedkoper dan losse supplementen en andere multivitamines van dezelfde kwaliteit.

Gebruik en bewaren

Vitaily is een voedingssupplement in de categorie multivitaminen en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl. Je gebruikt 1 dagzakje per dag. Droog, koel en donker bewaren.

Extra informatie

Merk

Vitaily

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitaily Multisupplement Dagzakje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.