Geen producten in de winkelwagen.

Disclaimer

De inhoud, opvattingen en verklaringen op deze site zijn niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Zoek altijd medisch advies bij je eigen arts/specialist voor vragen over een medische aandoening. De gegevens op deze website zijn geen medisch advies. Deze website is alleen bedoeld om jouw kennis en bewustzijn te vergroten.

Je mag medisch of ander professioneel advies nooit negeren of uitstellen vanwege een verklaring die je hebt gelezen en / of gehoord. Als je weet of vermoedt dat je zwanger bent, een eetstoornis hebt, diabetes hebt of een andere fysieke, psychologische, emotionele of medische aandoening hebt, is het noodzakelijk dat je eerst advies inwint bij je arts of een andere professionele zorgverlener. 

Onze (online)programma’s bevatten producten, informatie en instructies met betrekking tot wellness onderwerpen, zoals dieet, lichaamsbeweging en persoonlijke groei. Je erkent en gaat ermee akkoord dat deze disclaimer en waarschuwingen van toepassing zijn op al onze wellness-inhoud.

Gezondheidsadvies en ander professioneel advies worden vaak bijgewerkt en verfijnd als gevolg van (medisch) onderzoek en ontwikkelingen. We doen er alles aan om je de meest actuele informatie te verstrekken, maar we garanderen niet dat de informatie op deze site de meest recente informatie is over een bepaald onderwerp.

Deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Noch de auteurs, noch de oprichter en redactie van deze site stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van vermeende adviezen, onjuistheden en/of onvolledigheden.

De oprichter van deze site is niet verantwoordelijk voor de staat of inhoud van websites van derden die links op deze site hebben. Links naar sites van derden worden alleen voor het gemak aangeboden en impliceren geen goedkeuring van de producten of diensten die op die sites worden aangeboden.

Laatst bijgewerkt – november 2020

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met de Privacy Policy Privacy Policy.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist